top of page
Add a heading (82).png
Add a heading (28)_edited.png
Add a heading (84)_edited.png
Add a heading (31)_edited.png

Linda Eriksson

FÖR DIG SOM VILL SPRIDA DIN  glädje UT I VÄRLDEN!

Hemsida, Eventsida & Coaching

Väkommen! Detta är en inbjudan till DIG, din kreativitet och din passion att komma fram och lysa i världen. Min gåva är att hjälpa andra att komma ut i världen med sina gåvor på ett personligt & vackert sätt, genom hemsidor, flyers och coaching.

Vill du dela med världen vad som är unikt för just dig och din gåva?

Vill du låta din kreativitet uttryckas i form och färg?

Jag finns här för dig! Min intention är att kunna bidra med klarhet, förenklande och förverkligande och tillsammans lyfter vi fram kärnan och essensen i din passion, din gåva så att fler kan få ta del av dig. Jag älskar att se hur allting kommer i form, flöde och harmoni och hur just DU & dina gåvor får lysa i världen.

Add a heading (51).png

love & support

"What I find extra unique with you Linda is your way of tuning into the love that wants to be brought out, seeing me, my gifts and how this comes into form in colors, words, pictures and essence. I feel your huge love and support for sisters and it mirrors in the work you offer."

 

- Linn Isabell

Passionate chocolates & Passionate baking

Add a heading (28)_edited.png

let your true colours shine

VAD BEHÖVER DU FÖR ATT LYSA?

Jag erbjuder Dig färdiga hemsidepaket, koncept och skräddarsydda lösningar. Har du specifika behov? Kontakta mig, jag bidrar gärna med kompetens och idéer på lösningar. 

 

Coachsamtal rekommenderas varmt om du behöver klarhet och för en härlig start på din resa. Vissa behöver hjälp att komma mer i kontakt med vad de vill ge, vad som är essensen i deras passion, deras gåva. Andra behöver starthjälp att komma igång eller mer teknisk support. Läs mer nedan. Nyfiken? Låt oss mötas. Jag är också nyfiken på Dig. Boka ett GRATIS kortare samtal så berättar jag mer om hur jag kan vara i tjänst för just dig och dina behov.

Vi ses!

Add a heading (51).png
Add a heading (38)_edited.png

VAD ANDRA SÄGER...

essensen & kärleken   helheten & detaljerna 

242697105_10220498486236864_2330992715493515663_n.jpg
malin_edited.jpg

"Tack så mycket för din mjuka, tålmodiga och proffsiga guidning jag är så himla nöjd med designen och upplägget, det är helt jäkla perfekt! Fortsätt med det du gör, det kommer bespara många människor deras huvudvärk och jag kan märka att du har kul också vilket känns så viktigt. Känner att du har blessat starten av denna resa med din härliga energi. Kommer varmt rekommendera dig vidare."

 

— Malin

Mandala Retreats

242352708_4479084912148646_3052380020376341950_n.jpg

"Stort tack Linda det har varit otroligt fint, inspirerande och glädjerikt att samarbeta med dig. Jag har känt glädje, lätthet och nyfikenhet under hela processen. Du har förmågan att lyfta fram essensen, kärleken och det vackra i det jag vill förmedla till värden. Känner stor tacksamhet för att jag valde dig."

- Åshild, 

Nature In the Middle

75450102_10220025613540477_6819003027626.webp
Black And Cyan Modern Dragonfly Studio Logo (3).png

"Tack Linda för ett helt fantastiskt fint arbete med min hemsida. Du gör allt så enkelt. Och du är fantastisk att arbeta med. Det är alltid enkelt att kommunicera med dig om helhet och detaljer. Du är snabb och driver arbetet framåt. Stort stort tack !" 

— Carin, InMovement

Senaste projekten

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

About Me

Vad som berör mig...

Share your Gifts (2).png

Glädje är min guide i detta arbetet. Att få lov att väva med all min kärlek, glädje och passion i fältet där var sak faller i form som av sig självt är helt otroligt magiskt. Jag älskar det verkligen! Jag jobbar passionerat och snabbt, där trivs jag som bäst. Jag har alltid varit fascinerad av den kreativa processen att låta idéer komma till form och uttryck.

 

Det som berör mig djupast är att känna och få ta del av kärleken och den unika inneboende sången som vill sjungas genom just den människa jag får möjlighet att samskapa med. Otroligt tacksam är jag för möjligheten att supporta andras gåvor att komma ut i världen!

Add a heading (37)_edited.png

"Så vackert möte. Det berörde mig djupt att känna Lindas vackra kärleksfulla hemside görares kärlek. Så mjukt så mjukt guidade du mig Linda. Vilken lärdom att i lätthet samarbeta. Jag är alldeles tårögd. Tack Tack Tack."

- Elizabeth

Add a heading (37)_edited.png
Contact
Add a heading (51).png

Välkommen kära, boka ett kort 15 minuters introsamtal om du är nyfiken och vill veta mer om coaching, hemsidor, eventsidor, flyer eller har andra frågor! Det går också jättebra att höra av sig via mail eller messenger.

Add a heading (38)_edited.png

Kontakta mig för frågor

Add a subheading (10)_edited.png

Messenger

Add a subheading (12)_edited.png

Samtal för frågor

SER FRAMEMOT ATT SPRIDA GLÄDJE TILLSAMMANS

Linda Eriksson

bottom of page