top of page
where cen i find enough (48).png
Share your Gifts (10).png
Black And Cyan Modern Dragonfly Studio Logo (Facebook Cover) (20)_edited.png
Untitled design.png

Är du redo för din första hemsida? Välkommen att boka ett kort samtal, berätta om din passion och ställ frågor.

Välkommen!

Jag är glad att du hittat hit. Detta är en inbjudan till DIG, dina gåvor och din passion att komma fram och synas på ett enkelt och personligt sätt. One-page Website Design är ett koncept för dig som vill ha en personlig, enkel, vacker och funktionell  hemsida. Konceptet är utformat så att din hemsida ska vara levande och aktuell och en plats att enkelt kunna sprida dina evenemang från om du önskar. Kanske är det din första hemsida? Du guidas genom hela processen steg för steg på ett lustfyllt och kreativt sätt.

 

Min intention är att lyfta fram essensen, unikheten och skönheten i det du vill erbjuda. Börja med att boka ett kort möte och berätta om din passion och hur jag kan stödja dig!

Med kärlek

Linda Eriksson

217760246_10218442725162932_8170098216455400268_n (2).jpg

Min vision

Min vision är att stödja individers kreativa uttryck oavsett om det är musik, konst, dans, mat, massage eller vad din passion än är att dela med världen på ett enkelt och glädjefyllt sätt. Jag stöder också individer med att få visioner i form om det önskas.

where cen i find enough (48).png

Vad andra säger

242352708_4479084912148646_3052380020376341950_n.jpg

"Stort tack Linda det har varit otroligt fint, inspirerande och glädjerikt att samarbeta med dig. Jag har känt glädje, lätthet och nyfikenhet under hela processen. Känner stor tacksamhet för att jag valde dig."

- Åshild, 

Nature In the Middle

75450102_10220025613540477_6819003027626.webp

"Tack Linda för ett helt fantastiskt fint arbete med min hemsida. Du gör allt så enkelt. Och du är fantastisk att arbeta med. Det är alltid enkelt att kommunicera med dig om helhet och detaljer. Du är snabb och driver arbetet framåt. Stort stort tack !"

— Karin, InMovement

242697105_10220498486236864_2330992715493515663_n.jpg
Fireworks 1

"Så varm, inkännande och proffsig! Härligt och kul att skapa med dig Linda, så nöjd!!"

— Helene,

TonaIn - musik, yoga & konst

Vad menas med enkel och personlig?

Det betyder att allt du behöver göra är att skriva med egna ord den inbjudan du vill dela med andra, dina erbjudanden förstås, lite om dig själv och kanske kommande event om du har, samt samla de bilder du älskar som speglar dig och de erbjudanden du vill dela.

 

Resten lämnar du åt mig!

 

Vad händer sen?

Jag väver samman dina ord och bilder med intentionen att lyfta fram essensen, kärleken och skönheten i det du vill dela med världen. När detta är gjort är nästa steg "den tekniska delen" som ofta kan vara anledningen till att många släpper tanken på att ha en egen hemsida, och ja det är en betydande del av processen men no worries jag guidar dig genom varje steg, det kommer att kännas enkelt.

När din hemsida lanserats kan du enkelt nå den själv för att ändra text eller bilder när du vill uppgradera eller uppdatera något. Sidan är integrerad med dina sociala medier så att dina senaste postinlägg syns och om du vill kan du både skapa och dela dina evenemang direkt från din mobiltelefon. Vad mer som gör det så enkelt är att din hemsida kan expandera när dina gåvor eller ditt företag expanderar.

 

where cen i find enough (48).png

Hur en One-Page Website kan se ut...

WEBB-137.webp
IMG_7004.PNG
Soulbowl 1.jpg

One-Page Website

3333 Sek + moms

Share your Gifts_edited.png

ERBJUDANDE!
10% RABATT I OCTOBER

Investering

ANDRA KUNDERS RÖSTER

Känner stor tacksamhet för att jag valde dig. Du har förmågan att lyfta fram essensen, kärleken och det vackra i det jag vill förmedla till värden.

— Åshild

Nature In the Middle

Om mig

Share your Gifts (2).png

Jag har en fin förmåga att väva samman och ta ner idéer i form. Kreativ, enkel, drivande, snabb, mjuk, tydlig, varm, modig och gladlynt är andras ord om mig. Dedikerad till att förkroppsliga min själs högsta potential, att överlämna mig till att vara i tjänst för älskade Gud med daglig träning tillsammans med systrar över hela världen. Uppskattar att samskapa med andra kreativa människor. Teknik i samklang med naturen tycker jag är jättespännande så ekohus finns på min bana. Utbildad inom permakultur o ekoodling.

När en längtan att väva människor samman. Marknadsföring och eventsamordning. Bor mest i södra Sverige där jag älskar hänga med min son. Reser och har rest världen över för att vara i tjänst till olika platser på Gaia och den Nya Tiden. Klättring, paddla, design, vandra, simma är sådant jag älskar men gör alldeles för sällan. Snorklar gärna med valar. Yoga, tystnad o meditation är min grund o livsbas.

Kontakta mig och...

Boka din One-page Website Nu!

Untitled design.png

Kontakta mig via messenger, mejla mig eller boka ett kort möte online. Ser framemot att höra mer om dina erbjudanden och din passion!

Möte online

Email:  

Pm:a mig: 

Är du intresserad av en hemsida som är speciellt utformad för dig utanför detta koncept? Välkommen att fråga mig!

Ser framemot att få skapa tillsammans med dig!

Linda Eriksson

Share your Gifts (11).png
bottom of page