Lägg till en rubrik (31)_edited.jpg

Hur kan Paket ALL INCLUSIVE se ut?
Möt
Veronica Holm 

Veronica yoga (27).png
Lägg till en rubrik (31)_edited_edited.jpg

VERONICA HOLM - ETABLERAD YOGALÄRARE I STOCKHOLM

Veronica vill inspirera andra till att följa sin längtan. Hon erbjuder yoga och personlig träning i många olika former i samarbete med flera studios. Hon älskar att använda sin röst genom att sjunga mantran på sina klasser.

Veronica önskar en Hemsida som visar Henne och samlar allt hon gör på en plats, som guidar gamla och nya kunder till mångfalden av allt hon erbjuder samt hjälper henne spara tid från administration av bokningar & betalningar. Hon vill kunna satsa mer på egna sessioner, vara fri att expandera de klasser hon brinner för lite extra med workshops & utbildningar. Hemsidan omfattar lösningen All Inclusive med tillägg för Klippkort 

VAD VERONICA SÄGER OM...

"Med så mycket själ och hjärta och med en enorm känsla och skaparglädje hittar Linda fram till en personlig design som verkligen framhäver människan bakom hemsidan och lyfter fram den jag är och vad jag vill förmedla till världen på ett sätt som rört mig till tårar. Detta varma samarbete, denna fina process har inspirerat mig så ofantligt mycket att verkligen fortsätta satsa och utveckla just mina idéer, visioner och drömmar. För evigt tacksam! TACK!!!"